Matkakertomus Lahti 5.3.2011

Lahtelaiset olivat järjestäneet lupsakan hiihtotapahtuman Lahden hienolle hiihtostadionille SIL:n ja SSL:n jäsenille sponsorina SIL. Ilma oli aurinkoinen ja kisat sujuivat ilman veren makua suussa. Martti voitti yli 60-vuotiaitten

hiihdon ja Teuvo oli kolmas, vaikka heittikin melkein kaikki tikat ohi taulusta.

Arviohiihdossa Martti oli toinen. Arviohiihto sopii kaikenkuntoisille, koska siinä voi itse määrätä hiihtoajan ja siten sopii vaikka eläkeläisille.

Sauna oli lämmin, ja palkintoja riitti kaikille.

Puitteet olivat hienot ja siksi ihmettelimmekin, miksi osallistujia oli järjestäjien  lisäksi vain Kuopiosta. Tällaiset tapahtumathan ovat sosiaalista kanssakäymistä ammattitoverien kanssa. Kaikki Etelä-Suomen yhdistykset loistivat poissaolollaan, vaikka matkat ovat paljon lyhyempiä. Toimihenkilöpäivillä yhdistykset ovat vaatimassa toimintaa, mutta sitten kun sitä järjestetään, ei osallistuta. Tiedotuksesta se ei ollut ainakaan kiinni, sillä Tapsa oli lähettänyt tiedon tapahtumasta kaikille puheenjohtajille. Ovatko nämä laittaneet tiedon eteenpäin jäsenille, se on sitten toinen juttu.

Yhdistyksillä, joilla on omat kotisivut, ei ollut mainintaa tapahtumasta, paitsi tietysti järjestäjillä ja kuopiolaisilla. Kun yhdistyksen jäsen saa tiedon tapahtumasta, riippuu osallistuminen hänen omasta innostuksestaan.

 

Kari, sihteeri 


Made with Namu6